Referencer

Hvad der starter godt, vender sjældent skidt tilbage

Det er efterhånden mange år siden, at vi havde fornøjelsen af, at få vores datter Signe i dagpleje hos Conni, men desto bedre kan vi måske vurdere effekten  af opholdet.

Som lokale Næsbyborgere kendte vi i forvejen lidt til Conni og Jesper, og vi var glade for at få plads hos Conni, men vigtigere var det dog, at også Signe hurtigt blev glad for at gå der.

Signe stortrivedes der, og vi oplevede aldrig andet end at hun glædede sig hver dag til, at komme i dagpleje. Der var leg med Jacob og de andre børn, mange små udflugter, og da det blev tid til at avancere til børnehaven, var Signe parat på alle punkter – det var en god tid hos Conni.

Hans Jørn Bøtcher – far til Signe


Hvis vi får flere børn, vil vi helt sikkert vælge Conni igen

Vores søn Matias har gået i dagpleje hos Conni Hansen fra han var 1 år gammel, og vi har som forældre altid været helt trygge og glade for at aflevere ham hos Conni hver morgen.

Matias var også selv meget glad for at komme hos Conni. Det har aldrig været et problem at få ham ud af døren om morgenen, han glædede sig til at komme af sted, og selv efter han er kommet i børnehave, taler han stadigvæk om Conni. Conni var god til at aktivere børnene, både hjemme og når de var på ture i lokal-området eller i Odense Zoo. Hvis vi får flere børn, vil vi helt sikkert vælge at få vores barn passet hos Conni igen.

Aneta og Grzegorz Zajchowski - forældre til Matias


Dagpleje med stort overskud

Vi har haft vores søn i dagpleje hos Conni i Minitroldene, og kan kun give vores varmeste anbefaling. Conni er engageret og går meget op i børnenes trivsel, læring, udvikling osv. Hun sørger for at de dagligt får mulighed for at kaste sig ud i spændende aktiviteter såvel ude som inde. Hun har et enormt overskud og deltager ofte aktivt når børnene leger, og man kan mærke, at hun brænder for sit job, og virkelig vil børnene. Det er et trygt sted hvor man tydeligt fornemmer, at Conni har mange års erfaring i faget, og tackler de små rødder på en helt fantastisk måde. Vi er slet ikke i tvivl om, at hvis vi fik et barn mere, så skulle det også ned til Conni – og det er vel i virkeligheden, den bedste anbefaling der findes.

 

Anne Sophie & Sune- forældre til Magne


Vores datter var tryg allerede efter 1. dag

I november 2014 startede vores datter i minitroldene hos conni. Vi blev lige fra starten mødt af stor faglighed og masser af hjertevarme. Opstarten gik helt uden problemer allerede første dag var vores datter så tryg, at vi kunne orerlade hende til conni – og gå glade hjem.

Selvom vores datter kun er 1 år, er der ingen tvivl om, at hun hver dag glæder sig til at skulle i dagpleje - hun har knap nok tid til at vinke farvel. Så snart vi træder ind af døren, bliver vi mødt af smil og åbne arme.

Vi er så glade for, at vi valgte minitroldene som dagpleje til vores datter, vi har aldrig været i tvivl om, at det var det helt rigtige valg, og vi kan ikke forestille os noget andet sted bedre til vores datter.

Mikkel og Maria


Liam føler sig altid tryg i nærheden af dig

Vi er rigtig glade for, at vi valgte dig som dagpleje mor til Liam. Du har været rigtig hurtig til at læse hans signaler, og hvad han har brug for.  Du er altid glad, og det smitter rigtig meget af på børnene kan man se. Du er meget omsorgsfuld, hvilket har betydet meget for Liam, så han har følt sig tryg i nærheden af dig. Mange hilsner fra Liam, Henrik og Camilla.

Cammilla og Henrik Højgaard


Fine rammer både ude og inde

Jeg er meget glad for at have min datter hos minitroldene. Her er fine rammer både inde og ude. Conni er altid begejstret for børnene og deres små finurligheder, og med sin store erfaring og interesse for faget skaber hun en fin balance mellem stimuli og afslapning for ungerne, så det er smil og glade dage, man møder, når det er hente tid.

Maria Sommer